Tappev «Must luik» tõukas filmi «Rapuntsel» troonilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalie Portman ja Mila Kunis filmis Black Swan
Natalie Portman ja Mila Kunis filmis Black Swan Foto: kaader treilerist

Skandaalse filmi «Must luik» nädalavahetuse statistika järgi on üks hukkunu Lätis ja esikoht Eestis. «Must luik» kogus Forum Cinemas kinodesse 5069 vaatajat.

Ajalukku läheb Oscarile kandideeriv film «Must luik» ka ühe eriskummalise juhtumi poolest, kui laupäeval Läti pealinnas Riias tulistati seansi ajal liiga valjult popkorni söönud meest.

«Nina (Natalie Portman) on New York City balletitrupi baleriin, kelle kogu elu kuulub tantsule. Kui teatri kunstiline juht Thomas Leroy (Vincent Cassel) otsustab vabaneda priimabaleriinist Beth MacIntyre’st (Winona Ryder), et alustada uut hooaega «Luikede järve» ning uue staariga, osutub tema esimeseks valikuks üllatuslikult just Nina. Aga tal on tõsine rivaal: San Franciscost saabunud uus tantsija Lily (Mila Kunis), kes suudab Leroyle kiiresti muljet avaldada,» kirjutatakse filmist Forum Cinemas kodulehel.

Peale filmi «Must luik» linastus eelmisel nädalal veel kaks uut filmi. Esimene neist  romantiline komöödia «Minu liba-abikaasa», mille peaosades mängivad Adam Sandler ja Jennifer Aniston ning teisena põnevusfilm «Tõeline visadus», kus teevad teiste seas kaasa Matt Damon ja Jeff Bridges.

Ahjaa, jätke filmi «Must luik» vaatama minnes popkorn ostmata.

Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Must luik (Black Swan) – 1.nädal
  2. Rapuntsel (Rapunzel) – 5.nädal
  3. Minu liba-abikaasa (Just Go With It) – 1.nädal
  4. Gulliveri reisid (Gulliver’s Travels) – 2.nädal
  5. Sanctum – 3.nädal
  6. Tõeline visadus (True Grit) – 1.nädal
  7. Kuninga kõne (The King’s Speech) – 5.nädal
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles