/nginx/o/2015/05/15/4065965t1hebd8.jpg)
Kui on mõni asi, mida sa ei soovi omale suu lähedalegi panna, siis on üks neist kindlasti mõni näriline. Siiski on üks Vene restoran otsustanud näriliste liha viia massidesse, serveerides klientidele jõerottide burgereid.
Kui on mõni asi, mida sa ei soovi omale suu lähedalegi panna, siis on üks neist kindlasti mõni näriline. Siiski on üks Vene restoran otsustanud näriliste liha viia massidesse, serveerides klientidele jõerottide burgereid.
Jõerott, teada ka kui nutria või coypu on üks viimaseid lihatrende, mis on õitsele löönud Moskva restoranis Krasnodar Bistro.
Kokk Takhir Kholikberdiev kostis väljaandele Guardian, et inimesed, kellele on näriliste söömine vastumeelne, on lihtsalt valesti informeeritud.
«Ta on tõesti puhas loom. Lisaks sellele, et ta on taimetoitlane, peseb ta enne söömist kõik oma toidu. Paljud arstid ja dietoloogid soovitavad seda omega-3ga rikastatud liha süüa.»
Mõnusa burgeri saab omale 500 rubla eest ning rotiliha on võimalik mekkida ka hotdogi või pelmeenide sees.