Maagiline galerii: Deja Vu's ennustati tulevikku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 18. novembril täitus Lounge Deja Vu mustlasenergiaga ja kõik külalised said teada oma suurima edu või elu halvima läbikukkumise.

See oli öö täis teistsugust atmosfääri, mille lõi Madaam Zola maagia, kaunid tantsijad ning müstikat täis kokteilid. Madaam Zola ennustas kõigile soovijatele nende tulevikku ja võib kindel olla, et see öö ei unune külastajatel mitte kunagi. Maagiast tulvil Deja Vu muutis veelgi vapustavamaks DJ Vissak, kes täitis öö parimate hittidega. 

Le Grande Spektaakel täitis Lounge Deja Vu mustlasenergiaga
Le Grande Spektaakel täitis Lounge Deja Vu mustlasenergiaga Foto: Lounge Deja Vu

Le Grande Spektaakel oli pidu, mis tõi öönautlejateni lavashow koos kaunite tantsijate, diivade, lauljate ja akrobaatidega. See oli aeg täis müstikat, salapära ning maagiliselt maitsvaid kokteile, kindlustades igale külalisele öö, mis nii kergelt juba ei unune.

Le Grande Spektaakel täitis Lounge Deja Vu mustlasenergiaga
Le Grande Spektaakel täitis Lounge Deja Vu mustlasenergiaga Foto: Lounge Deja Vu

Lounge Deja Vu loosib koostöös Marminiga välja talvise unistuste kingikoti ühele õnnelikule! Loe rohkem ja osale loosis SIIN.

Sel reedel, 25. novembril kutsub Deja Vu koos Marminiga kõiki intiimsele tööjärgsele seltskonnaõhtule Montreal! Laval on eksklusiivne Women'Secret pesushow - õhtu täis ilu, glamuuri ja maitsvaid kokteile! Peo kohta saad lisainfot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles