Galerii: Tiina Talumees esitles luksuslikku autorikollektsiooni DECO

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 22. novembril esitles Tiina Talumees Balti Jaama ajaloolises ootesaalis oma uut sügistalvist kõrgmoekollektsiooni DECO, mille inspiratsiooniks oli 1920-30.-ndate hõnguline Art Deco stiil. Moepublikut vaimustasid unikaalsed käsitöökleidid, mis ühendasid modernse glamuuri, tekstuuride ja kihtide geomeetria, luksuslikud materjalid ning Tiina Talumehe loomingule omase kaunilt naiselikkust rõhutava joone.

„Tänan kõiki, kes eile kollektsiooni esitlust vaatama tulid ning selle õhtu kordumatuks muutsid. Mul on siiralt hea meel, et ühest minu lemmikajastust inspireeritud kollektsioon sai nii hea vastuvõtu osaliseks ning jõuab kaunite kandjate seljas peagi algavatele pidulikele üritustele ja vastuvõttudele,“ rääkis Tiina Talumees, kelle luksulikku autorikollektsiooni saavad huvilised juba tänasel kliendipäeval tema Rotermanni stuudiopoodi lähemalt vaatama minna.

Tiina Talumees esitles luksuslikku autorikollektsiooni DECO
Tiina Talumees esitles luksuslikku autorikollektsiooni DECO Foto: Kalev Lilleorg

Tiina Talumehe uue kollektsiooni kaunitest õhtukleitidest õhkub hoolikalt viimistletud Art Deco vormipoeesiat, mis väljendub nii filigraansetes pärltikandites, kleite ehtivates laserlõikelistes abstraktsetes loodusmotiivides kui ka kunstniku pintslitõmbeid meenutavates detailides ja mustrites. 

Foto: Kalev Lilleorg

Värvigammas kohtame öömusta, helkivat hõbedat, talveõhtute sinavat valget ja trendikat beeži. Voogav plisseer, õhkõrn pits, luksuslik tüll ja trendikas jacquard koos pärlite kuma ja litrite helgiga muudavad iga käsitööna valminud unikaalse kleidi niisama kordumatuks kui selle kandja.

Foto: Kalev Lilleorg

Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid kõrgmoodi viljelevaid moemaju, mis on valmistanud eritellimusel naisterõivaid nüüdseks juba ligi 20 aastat. Kollektsioonid valmivad kvaliteetsetest kangastest Eesti parimate õmblejate käe all. Tiina Talumees Moestuudios Rotermanni kvartalis saavad kliendid tutvuda ka valmiskollektsioonidega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles