Brad Pitti vanemad kolivad paari juurde sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt ja Angelina Jolie
Brad Pitt ja Angelina Jolie Foto: SCANPIX


 

Bradi Pitti vanemad kolivad mehe ja Angelina Joliega kokku. Näitleja kasvatab naisega koos kuut last, kellest noorimad on kõigest kahesed kaksikud Knox ja Vivienne, keda Bradi vanemad nüüd appi kantseldama tulevad, vahendas Yahoo News.

Kogu pere asub elama neile kuuluvas villas Prantsusmaal, kus ollakse hetkel ametis juurdeehitusega. Hetkel aitavad laste eest hoolt kanda kuus lapsehoidjat, kuid pärast Billi ja Jane Pitti sissekolimist on sellel lõpp.

Jolie ja Pitt soovivad oma lastele stabiilsemat pereelu ning ei taha oma kasvandikke mööda ilma ringi vedada kui nad erinevate filmide juures ametis on. Brad Pitti arvates võiksid lapsed käia ühes kindlas koolis ja luua sõprussidemeid. Paari tulevikuplaan näeb ette Los Angelesest ja Hollywoodist loobumist ning Euroopasse kolimist, kus kavatsetakse koos pereõnne nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles