Anna oma lemmikule hääl! R2 Aastahiti hääletus on alanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastahitt 2015 järelpidu Club Butterflys Karl-Erik Taukari saatel
Aastahitt 2015 järelpidu Club Butterflys Karl-Erik Taukari saatel Foto: Tiit Mõtus

Raadio 2 kutsub tänasest taas osa võtma aasta kõige tähtsamast muusikaküsitlusest, et selgitada välja lõppeva aasta parimad laulud.

Kõik muusikasõbrad on oodatud aadressile r2.ee/aastahitt, kus saab anda hääle oma selle aasta lemmiklugudele Eestist ja välismaalt. Osalejate vahel loositakse välja mitmeid auhindu kontserdipiletitest raadioaparaatideni.

Foto: Raadio 2

Seekord on soovi korral võimalus Aastahitti valides ka annetada, sest Raadio 2 on ühendanud jõud ETV "Jõulutunneliga". Kui helistad numbrile 900 77 007 ja ütled pärast piiksu oma tänavuste lemmiklugude nimed, siis läheb lisaks sinu häältele teele ka 5 eurot "Jõulutunneli" kampaaniale, mis kogub raha selleks, et sisustada treeningsaal inimestele, kellel on raske liikuda. Loe "Jõulutunneli" heategevusprogrammist lähemalt siit.

Raadio 2 on Aastahiti valimist korraldanud alates 1994. aastast. Mullu osales hääletamisel üle 10 000 inimese ning esikohale jõudsid Karl-Erik Taukari "Segased lood" ja Adele'i "Hello". Hääletamine kestab kuni jõulupühade lõpuni ning tänavune tabel selgub 30. detsembril läbi päeva kestvas Raadio 2 mammutsaates.

Anna oma lemmikule hääl siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles