Laulja Maarja-Liis Ilus ja Veiko Ratas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Maarja
Veiko Maarja Foto: Kanal 2
Maarja-Liis Ilus

on hinnatud Eesti laulja. Maarja sai tuntuks varajases nooruses, kui oli ETV laululaps ja võitis mitmeid laulukonkursse. Ta on Eesti lauljatest ainsana esindanud Eestit kahel korral Eurovisiooni lauluvõistlusel (parim tulemus 8. koht). Ta on andnud välja kuus albumit ja olnud ka ise mitmete oma laulude sõnade autoriks. Maarja üheks edukamaks projektiks on suvetuur koos pianist Rein Rannapiga, mis päädis plaadiga «Läbi jäätunud klaasi». Maarja on osalenud ka muusikalides «Miss Saigon» ja «Cats».

Veiko Ratas

alustas tantsimist 5-aastaselt Tartu tantsuklubis «Stiil». 2002. aastal tegi ta Eesti Tantsuõpetajate Liidu kutselise tantsusporditreeneri eksami, 2005. aastal sai ta võistlustantsu treeneri II astme kutsetunnistuse. Veiko on osalenud Eesti Meistrivõistlustel alates 1990. aastast. Ta on kahekordne Eesti meister standardtantsudes. Veiko on peatreener oma tantsuklubis «Tango». Samuti on taTartu Tamme Gümnaasiumis tantsuõpetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles