Andres Peets: raha ülemäära õnnelikuks ei tee

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stylechannel - REVOLUTION 08.10.10
Reedel, 8. oktoobril sai näha BonBoni laval ootamatuid ja pööraseid klubikollektsioone erinevatelt moedisaineritelt. Klubi omanik Andres Peets
Stylechannel - REVOLUTION 08.10.10 Reedel, 8. oktoobril sai näha BonBoni laval ootamatuid ja pööraseid klubikollektsioone erinevatelt moedisaineritelt. Klubi omanik Andres Peets Foto: Maksim Toome

Ärimees Andres Peets rääkis Buduaarile, et tema arvates ei tee raha kedagi ülemäära õnnelikuks, kuid selle puudumine võib õnnetuks teha küll.

Rahast rääkides on Andres arvamusel, et raha olulisust elus ei saa keegi ignoreerida.

«Raha tähtsust ei saa keegi eirata. Muidugi kui sa ei ela just mõnes Tiibeti kloostris. Tegelikult ei tee raha kedagi ülemäära õnnelikuks, kuid selle puudumine võib sind ja sinu lähedasi üsna õnnetuks teha küll,» ütles ta.

Edukas ärimees on oma eesmärgid saanud täide viia, nüüd unistab ta hoopis millestki muust: «Kõige rohkem unistan, et minu lastel läheks elus hästi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles