Gigi Hadidi süüdistatakse AMA'del tehtud Melania Trumpi mõnitava nalja pärast rassismis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Model and host of the American Music Awards Gigi Hadid arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
Model and host of the American Music Awards Gigi Hadid arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: SCANPIX

Kohe show alguses tegi Gigi Hadid nalja, mis uue presidendi silmis talle plusspunkte kindlasti ei too.

Gigi otsustas kohe ülekande esimestel minutitel oma kaassaatejuhile Jay Pharoah'ile austust avalda viisil, mis paljude arvates läbimõtlemata, äärmiselt ebaviisakas ning rassistlik oli.

Gigi sõnul on Jay suurepärane inimeste jäljendaja ning seetõttu otsustas ka tema proovida kedagi järele teha. Jäljendatavaks osutus loomulikult ei keegi muu kui USA uue presidendi abikaasa Melania Trump. Gigi nalja sisu seisnes Ida-Euroopa aktsendi jäljendamises ning Melania kõnes, mille ta oletatavalt Michelle Obama kõne pealt maha vehkis. Samuti andis asjale vürtsi Melania näoilme järele tegemine.

Vaata ise, kas ka sulle tundub nali sobimatu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles