Elu24 intervjuu: finalistid lähevad Suurhalli närveldamise, eneseiroonia ja rõõmu saatel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näosaate finalistid on selgunud! Liis Lass, Adeele Sepp, Raivo E. Tamm ja Kalle Sepp astuvad 4. detsembril Saku Suurhalli lavale ja hakkavad esikoha nimel võistlema!

Stuudiosaadetele tagasi vaadates väljendab Raivo rõõmu, et otsustas projektist osa võtta ning tema jaoks on see kindlasti aasta, kui mitte kümnendi ettevõtmine!

Kalle sõnas, et tema jaoks on see retk olnud väga olulise tähendusega ning ilma reisikaaslasteta, kes saates samuti kaasa tegid, ei oleks mõtet selliseid asju üldse teha.

Kalle sõnad kirjeldasid suurepäraselt ka seda, kuidas Adeele ennast peale viimast stuudiosaadet tundis ning Liis lisas, et talle tundub nagu nad oleks kõik juba aastaid üksteist tundnud.

Saku Suurhalli võtab Raivo kaasa närveldamise, Adeele eneseiroonia, Kalle lubas mitte kaasa võtta kahtluseid ning Liis lubab Suurhallis teha seda, mis talle meeldib.

Kuula ka intervjuud värskelt finalistideks kuulutatud näosaate osalejatega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles