Animated Dreams: 3 põhjust, miks veeta päev Mustamäel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PÖFF

Pühi tolm oma roheliselt kaardilt ja tule vaata, kuidas Animated Dreams lisab värvi Nõukogude arhitektuuripärandile! Siin on 3 põhjust, miks peaksid veetma päeva Mustamäel.

1. Sa jäid trollist maha

Kui trollijuht pani uksed nina ees kinni ja tahavaatepeeglist nägid ainult tema rahulolevat irvet, siis nali on tema kulul: Animated Dreams viib sind kaugemale kui Tallinna Ühistransport seda kunagi teha suudab. Pühapäeva õhtul linastub lõbus ja südamlik prantsuse draamafilm „Louise mere ääres“, mis leiab aset mahajäetud kuurortlinnas, kus krapsakas vanadaam Louise peab üksinda talve üle elama, kaaslaseks vaid hulkuv koer ning terve elu jagu mälestusi. Kõlab tuttavalt?

 
Foto: PÖFF

“Louise mere ääres” (2016)

 

2. Mustamäe on su elu

Tead juba kõiki Mustamäe saladusi ja otsid midagi uut? Goya auhinnaga pärjatud noortefilm „Psiconautas, unustatud lapsed“ räägib loo Birdboy'st ja Dinky'st, kes üritavad pärast ökoloogilist katastroofi lahkuda oma kodusaarelt. Kaasahaarav, õudusfilmi sugemetega animafilm näitab, et lootust võib leida just sealt, kus me teda kõige vähem ootame.

Ka Mustamäelt.

 

/ PÖFF

“Psiconautas, unustatud lapsed” (2015)

 

3. Sa pole veel käinud Mustamäe Apollo kinos

Pimedate Ööde Filmifestivali raames linastub Mustamäe Apollo kinos väga palju häid filme erinevatele maitsetele. Animated Dreams toob sinna tänavu erandkorras ka Mudilaste Multilaeka programmi, kust leiab toredaid dialoogita filme tervele perele.

 

Linna parimate toolidega kino ootab sind juba täna!

/ PÖFF

 

18. Rahvusvaheline animafilmide festival Animated Dreams toimub 16.-20. novembrini Tallinnas.

 

www.anima.ee/est/

Apollo Kino Mustamäel

 

Animated Dreams programmid Mustamäe Apollo Kinos:

 

PÜHAPÄEV, 20.11.16

12:00 – Mudilaste Multilaegas (Mustamäe Apollo ) – Osta pilet

16:00 – Louise mere ääres (Mustamäe Apollo 6) – Osta pilet

17:45 – Psiconautas, unustatud lapsed (Mustamäe Apollo 6) – Osta pilet

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles