Soulilaulja Sharon Jones kaotas võitluse vähiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE - In this Dec. 18, 2011 file photo, Sharon Jones & the Dap-Kings perform onstage at the "Vh1 Divas Celebrates Soul," in New York. Jones, a big-voiced soul singer who performed with high energy onstage has died at age 60 in New York, after battling pancreatic cancer. Her representative Judy Miller Silverman says she died Friday, Nov. 18, 2016, at a Cooperstown hospital surrounded by her band, the Dap-Kings. (AP Photo/Evan Agostini, File)
FILE - In this Dec. 18, 2011 file photo, Sharon Jones & the Dap-Kings perform onstage at the "Vh1 Divas Celebrates Soul," in New York. Jones, a big-voiced soul singer who performed with high energy onstage has died at age 60 in New York, after battling pancreatic cancer. Her representative Judy Miller Silverman says she died Friday, Nov. 18, 2016, at a Cooperstown hospital surrounded by her band, the Dap-Kings. (AP Photo/Evan Agostini, File) Foto: Evan Agostini/AP

Eile suri vaid 60-aastasena soulilaulja Sharon Jones vahendab New York Post.

Jones, kes oma esimese debüütalbumi avaldas alles 40-aastaselt suri reedel vähi tagajärjel.

Jones, kes oma elu jooksul jõudis ka vangivalvurina töötada, tuli muusikaga avalikkuse ette alles 40-aastaselt. 2007. aastal andis ta koos oma bändiga Dap-Kings välja albumi «100 days, 100 nights» ning seejärel saavutati ka laiem kuulsus. 

Sharon, keda souli-muusikas on mõjukuselt võrreldud ka James Brown'iga oli väga elegantne ning kaasahaarava tämbriga lauljanna, kes oma haigust kommenteerides on öelnud, et tal on küll vähk, aga vähil ei ole teda.

Sharoni bändikaaslased Dap-Kings'ist teatasid avalikkust lauljanna surmast ning olid tema kõrval kui ta meie seast lahkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles