Pianobaaris töötav Karl-Kristjan Kingi lööb kaasa Eesti Laulul: unetuid öid sai selle loo nimel ohverdatud küll

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Kristjan Kingi
Karl-Kristjan Kingi Foto: MediaMarketing

Pianobaaril Bart on juba olemas alalised külastajad ja lisaks klaverimängija Tommasole on üks sealne tõmbemagnet ka aeg-ajalt baarist muusikanautijate ette tulev noor muusik Karl-Kristjan Kingi. Praeguseks teavad paljud tema ande austajad ilmselt ka seda, et noormees pääses Eesti laulu poolfinaali.

Karl-Kristjan, te olete Eesti Laul 2017 poolfinalist lauluga "Have You Now". Kui palju on selle tulemuse nimel tööd ja vaeva nähtud?

Unetuid öid sai selle loo nimel ohverdatud küll. Loo idee tekkis alles kuskil oktoobri keskpaigas, aga lugu pidi olema valmis 1. novembriks, seega ei olnud meil aega just priisata.

Teiega koos on laval ka muusika ja sõnade kaasautorid Hugo Martin Maasikas ja Maian Lomp. Kui kaua teie koostöö sellise kollektiivi näol on kestnud?

Hugoga oleme muusikat teinud juba päris kaua aega, ei oskagi täpselt aastates seda pakkuda. Maianiga tutvusin mina aga läbi Hugo, kes oli temaga juba koos varem muusikat teinud. Maian on meie noor pesamuna.

Karl-Kristjan Kingi
Karl-Kristjan Kingi Foto: MediaMarketing

Milliste ootuste ja emotsioonidega edasi lähete?

Ma ütleks, et meil pigem ootusi kui selliseid väga ei olegi. Lähme lihtsalt nautima — tuleb, mis tuleb!

Millal on lootust teid taas Bart pianobaari laval näha?

Bart pianobaaris esinen ma päris tihti, seega vast vähemalt korra igal nädalal on mind võimalik seal näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles