Kas esimene prantslannast astronaut teab midagi vapustavat tulnukate kohta?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wikipedia.org

Youtube’i on jõudnud video, mis räägib esimesest prantslannast astronaudist, kes väidetavalt teab midagi vapustavat tulnukate kohta, kuid ta läks pinge tõttu hulluks ja tahtis teha enesetappu.

Praegu 59-aastane Claudie Haignere kuulus 1993. aastal Mir Altairi meeskonda koos oma tulevase abikaasa Jean-Pierre Heignere’iga, 1996. aastal osales Prantsuse-Vene Cassiopee ühismissioonil ja 2001. aastal sai esimeseks eurooplannaks, kes oli Rahvusvahelises Kosmosejaamas (ISS), edastab foxnews.com.

Astronoomid andsid asteoidile nimeks 135268 Haignere Claudie ja tema mehe järgi.

Pärast astronaudikarjääri lõppu suundus Claudie Haignere poliitikasse, olles 2002 – 2004 valitsuse teadusnõunik ja 2004 – 2005 Euroopa asjade nõunik. Huiljem töötas ta Pasteure’i instituudis bioloogialaboris, kuid 2008. aastal viidi ta töökohalt haiglasse, kuna ta võttis unerohu üledoosi eesmärgiga teha enesetapp.

Väidetavalt oli ta enne koomasse vajumist hüüdnud, et Maad tuleb hoiatada. Arstide diagnoos oli, et endine astronaut on ületöötanud.

Ufoentusiastide ja vandenõuteoreetikute arvates nägi prantslanna missioonidel midagi ja teadis midagi tulnukate kohta. Ta kandis aastaid endaga saladust, mis tekitas talle pingeid. Lõpuks ei pidanud ta enam vastu ja tahtis endalt elu võtta, paljastades samas ühe lausega, et tulnukad võivad olemas olla.

Prantslanna on veendunud, et kauges minevikus külastasid Maad teistelt planeetidelt ja galaktikatest pärit olendid, kes muutsid inimeste geneetikat ja teevad seni inimkonnaga geneetilisi katseid. Meie planeedil elab teistest universumi paikadest pärit olendeid, kuid nad oskavad end hästi peita.

Väidetavalt varjavad valitsused ja kosmoseorganisatsioonid, et tulnukad on olemas ja nad võivad Maad ohustada. Nii NASA, ESA kui erinevate riikide kosmoseagentuurid ja valitsused varjavad, et tulnukatega on tulnud ette relvaintsidente.

Youttube’i jõudnud videol on kuulda tema lugu rääkimas robotlikku häält, selles videos on segunenud faktid ja ulme.

Vandenõuteoreetiku David Icke’i lehekülje kohaselt uuris Claudie Haignere Pasteure'i laboratooriumis,mis juhtub inimeste ja tulnukate DNA segunemise korral, kuid tulemused hävisid tulekahjus.

Ufoentusiastide ja vandenõuteoreetikute arvates viiakse Maal läbi katseid inimeste ja tulnukate DNAga, et muuta inimesi rohkem kosmiliste olendite sarnaseks. Peavoolu teadus eitab seda.

Claudie Haignere’i lugu pakub seni huvi, selle teema võttsi oktoobris uuesti üles tuntud vandenõuteoreetik, inglane Max Spiers, kes leiti umbes üks kuu tagasi Poolast oma sõbra majast surnuna. Enne surma ta oksendas naftasarnast ainet.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles