Arvustus: humoorikas animadokumentaal “Munad!”

PÖFF
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PÖFF

Penny Lane’i humoorikas animadokumentaal “Munad!” on sõna otseses mõttes munadega film, mis viib meid tagasi Ameerika 20ndate väikelinna veidrasse maailma.

Filmi keskmes on legendaarne dr John Romulus Brinkley, kes oh imet, on leidnud imeravimi viljakuse vastu, siirdades meestele kitse munandeid. Film kulgeb rahulikus tempos: läbi intervjuude, originaalsalvestiste ja animeeritud klippide avaneb meile doktori poolmüütiline elulugu. Peategelane järgib sihikindlalt oma ameerika unelmat ja läbi raadio hüpnotiseerivate lainete paiskab ta oma sõnumit tuhandetele inimestele. Sümpaatne film ja uskumatult ajakohane teemakäsitlus imeravijatest, meediamõjust ja viimases hädas olevate inimeste käitumismustritest. Tundub, et usk aitab alati!

 

MUNAD! (NUTS!)

USA 2016, 79’

Režissöör: Penny Lane

Produtsendid: James Belfer, Caitlin Mae Burke, Penny Lane, Daniel Shepard

 

 

Reedel 18.11.16 pakutakse esimestele külalistele siidrit Libahunt, mille on teinud spetsiaalselt PÖFFi kärgfestivalide jaoks Peenjoogivabrik Nudist.

 

18/11/2016 19:15, Kino Sõprus – Osta pilet

20/11/2016 20:30, ARTIS 2 – Osta pilet

 

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles