Fotod ja video: internetitelevisioon tuli välja esimese oma toodetud komöödiasarjaga “Swedish Dicks”

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reklaamivabal internetitelevisioonil Viaplay valmis esimese omatoodanguna komöödiasari “Swedish Dicks”. Rootsi eradetektiivide seiklustest rääkivas sarjas löövad kaasa ka Hollywoodi filmitähed Keanu Reeves ja Traci Lords.

Viaplay Eesti turundus- ja kommunikatsioonidirektori Tanel Taali sõnul on internetiTV esimene oma sari “Swedish Dicks” segu mustast huumorist ja kergematest naljadest. “Komöödiasari räägib tegevusloata Rootsi eradetektiivide pingutustest teenida elatist USAs,” rääkis Taal. “Peaosalisteks on endine kaskadöör Ingmar ning DJ-karjäärist loobunud Axel, kes asuvad vuntside välkudes uurima Los Angelese veidramaid juhtumeid. Igas osas lahendab detektiivipaar ühe kaasuse, kuid üks pikem müsteerium leiab lahenduse alles hooaja lõpus. Praeguseks on valminud 10 osast koosnev “Swedish Dicksi” esimene hooaeg, aga juba on alustatud ettevalmistustega teiseks hooajaks, mida hakkab ülemaailmselt levitama Hollywoodi stuudio Lionsgate.”

Viaplay'l valmis esimese omatoodanguna komöödiasari “Swedish Dicks”
Viaplay'l valmis esimese omatoodanguna komöödiasari “Swedish Dicks” Foto: Viaplay

“Swedish Dicksi” peaosalist Ingmarit mängib Rootsi näitleja Peter Stormare, kelle tuntumad rollid on olnud draamaseriaalis “Prison Break”, krimisarjas “Must nimekiri” ning thrilleris “Fargo”, mis võitis 1996. aastal Cannes filmifestivalil parima režii auhinna. Stormare mängib ka 2017. aastal esilinastuvas uues fantaasiasarjas “American Gods”. Teist peaosalist, endist DJ-d ja Ingmari äripartnerit mängib Rootsi üks tuntumaid koomikuid Johan Glans. 

Viaplay'l valmis esimese omatoodanguna komöödiasari “Swedish Dicks”
Viaplay'l valmis esimese omatoodanguna komöödiasari “Swedish Dicks” Foto: Viaplay

Naispeaosas astub üles Korea päritolu Ameerika näitleja Vivian Bang, kes on mänginud koos Jim Carreyga komöödias “Kõigele "Jah"”, draamas “Geiša memuaarid”, romantilises komöödias “Väike must raamat”, ulmefilmis “Robot Stories”, 1998. aastal Cannes’i festivalil parima stsenaariumi võitnud filmis “Hull Henry” ning 2006. aastal Oscarile esitatud lühifilmis “Our Time Is Up”.

Foto: Viaplay

Teises kandvas naisrollis on Ameerika näitlejatar Felisha Cooper, kes mängib Ingvari advokaadist tütart Sarah’t. Cooper on varem muuhulgas osalenud sarjades “Vaprad ja ilusad”, “The Last Ship” ning “Kurjuse kannul”, õuduskomöödias “Kisakooritüdrukud surevad!” ja Whitney Houstoni eluloofilmis “Whitney”.

“Swedish Dicksis” astub Ingmari sõbra ja endise kaaskaskadööri rollis üles filmistaar Keanu Reeves, kes sai maailmakuulsaks tänu peaosale 1999. aastal valminud filmis “Matrix”. See linateos võitis USA filmiakadeemialt Oscarid kõigis neljas kategoorias, milles film auhinnale esitati. Reeves on “Swedish Dicksi” peaosalise Peter Stormarega mänginud koos märulithrilleris “Constantine” ning järgmisel aastal esilinastuvas sama žanri filmis “John Wick: Chapter Two.”

Foto: Viaplay

Teiste seas mängib uues seriaalis Traci Lord, kes on tuttav seriaalidest “MacGyver”, “Tuvikesed”, Melrose Place”, “Hauakambri lood”, “Profileerija”, “Esimene laine”, “Gilmore tüdrukud” ning “Will ja Grace”, aga ka filmidest “Blade” ning “Zack ja Miri teevat porri”. Samuti on kõrvalosas Eric Roberts, kes esitati esmakordselt Kuldgloobusele juba 1979. aastal osatäitmise eest filmis “King of the Gypsies”. Ta on oma karjääri jooksul mänginud rohkem kui 200 filmis, nende seas näiteks linateostes “Raggedy Man”, “The Pope of Greenwich Village”, “Spetsialist”, ”Cecil B. Demented”, “Rahvuslik julgeolek”, “Pimeduse rüütel”, “Palgasõdurid” ja“Loomupärane pahe”. 

Viaplayst näeb reklaamivabalt “Swedish Dicksi” esimest hooaega, mis koosneb kümnest 25-minutisest episoodist. Teise hooaja esilinastumist on oodata järgmise aasta lõpus.

Baltimaade suurim internetitelevisioon Viaplay on täielikult võrguvaba interneti-TV (over-the-top, OTT), mida igaüks saab vaadata oma sülearvutist või nutiseadmest kus iganes ja millal iganes. Lisaks spordile koondab Viaplay aasta lõpuks 5000 tunni jagu filme, telesarju, dokumentaale ning lasteprogrammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles