Aldo Järvsoo värske Paradiis nüüd Embassy of Fashion stuudios!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aldo Järvsoo otsustas oma värskeima kollektsiooniga astuda julge sammu ning esitles seda mitte catwalkil vaid hoopis näituse kujul Arhitektuuri- ja Disainigaleriis. Kolmpäeval 16. novembril olid neopreenist iludused näitusel veel viimast päeva ning kollektsioon on alates neljapäevast, 17. novembrist vaatamiseks ja proovimseks väljas Embassy of Fashion stuudiopoes Tatari 6.

Foto: Tanel Veenre

Kolletsioon Paradiis on inspireeritud polaaröö virmaliste värvidemängust, mantlite, jakkide ja kleitide tikanditel uitavad hundid ja liuglevad öökullid. Toppid, seelikute ja mantlite hinnad jäävad vahemikku 170-390 EUR.

Foto: Tanel Veenre

17.-18. novembrini toimuvad Embassy Of Fashion stuudios müügipäevad, kus paljud sala-ampsud Aldo Järvsoo kui Tanel Veenre Jewellery seeriatest on saadaval vaid poole hinnaga. Et teha ruumi uuele loomingule – juba 1. detsembril langeb saladusloor nii Aldo Järvsoo kui Tanel Veenre värsketelt ja talviselt müstilistelt uutelt kollektsioonidelt.

Foto: Tanel Veenre

Embassy of Fashion stuudiopood (Tatari 6, teine korrus) on  17.-18.11 avatud 10.00-19.00

 Vaata lisaks SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles