Galerii! Vallatus kuubis: vaata, kuidas pidutseti lõbusa Vanaema juures!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 11. novembril toimus klubis Teater pidu Babulja Special, mis pakatas energiast ega jätnud mitte ühtegi külalist peomeeleoluta. Kõiki tervitati lõbusal peol, mis tõi kohale täismaja ning meeletu pidu tantsiti üheskoos hommikusse.

Järjekordne Babulja Special möödus õige vene peo kohaselt külma viina, suurejoonelise show ja särtsaka muusika saatel, kus hitid hoidsid tantsupõranda täis viimaste lugudeni ja kaunid Teatri Diivad pakkusid silmailu hommikuni. See kõik toimus eelmisel reedel, kui Lõbus Vanaema üllatas kõiki klubis Teater meeletu peoööga.

Isadepäeva eel kogunesid pidulised Lõbusa Vanaema juurde klubisse Teater peole
Isadepäeva eel kogunesid pidulised Lõbusa Vanaema juurde klubisse Teater peole Foto: Rene Lutterus

Teatri populaarseim pidu pakkus pidulistele meelelahutuseks silmipimestavat tantsushowd ning DJ Peterson pani iga viimsegi jala nõksuma, mängides parimaid vene hitte. Tuju tegid enneolematult lõbusaks Babulja vallatud tütrekesed, kes terve öö jahutasid külalisi alati külma ja karge viinaga.

Foto: AFP / Scanpix

Sel reedel, 18.novembril astub lavalaudadele naiste lemmik TRAFFIC! Peo kohta saad lisainfot siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles