Redfordile ei meeldi noored filmistaarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Redford
Robert Redford Foto: AFP / Scanpix

Veterannäitleja Robert Redfordile ei meeldi tänapäeva noored Hollywoodi staarid, kuna need on tema arvates kuulsusest pimestatud.

71-aastane Redford kasvas üles Los Angeleses, kuid on juba mitukümmend aastat maailma filmipealinnast eemale hoidnud, vahendab Femalefirst.

«Täna näen ma rohkem, kui kunagi varem, noori näitlejaid endast äriartiklit tegemas. Nad leiavad mingisuguse ärilise konksu ja mängivad selle välja. Sa näed neid igal ajakirja kaanel, igas telesaates. Ma leian, et see on viga,» ütles Redford.

«Üks eeliseid Los Angeleses üles kasvamisel oli see, et Hollywood ei olnud minu unistuste tipp. Lapsena nägin ma kuulsaid näitlejaid ja mõtlesin: «Oh, kurat, see inimene on ju kiilakas!». Ma näen Hollywoodi kui kohta, kus sa saad teha sotsiaalseid sõnavõtte meelelahutuse sildi all ning seejärel sealt kaduda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles