Noorkirjanik Chris Kala esikraamat ei jäänud viimaseks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkirjanik Chris Kala esikraamat ei jäänud viimaseks!
Noorkirjanik Chris Kala esikraamat ei jäänud viimaseks! Foto: facebook.com

2010 suvel avaldas noor Chris Kala oma esimese raamatu «Ebaõnnestunud». Kui paljud arvasid toona, et see jääb ka viimaseks, siis ei – mees on valmis saanud oma teise raamatu, mis kannab nime «Mõistmaks, kes ma olen». Tegemist on natukene reisiraamatuga ja natukene eneseotsinguteraamatuga.

 
om
om Foto: facebook.com

Noormees jagas infot sotsiaalmeedias, kus lubas, et teos jõuab varsti ka Eesti suurematesse raamatupoodidesse.

«Teos «Mõistmaks, kes ma olen» on minu ja elukaaslase ühisest peaaegu kaks aastat kestnud reisist Austraalias, kus veetsime oma päevad täpselt nii nagu enamik teist, seljakotiränduritena. Loomulikult läksime ka meie Austraaliasse teatud ootuste ja eeldustega, mis üsna pea said kas vastupidise mõttesuuna või hoopis midagi muud, mida esialgu ette ei osanud nähagi,» kirjeldab ta oma uut raamatut.

«Raamatus olen üritanud võimalikult ausalt välja tuua enda seisukohad ja mõtted ning anda detailse ülevaate sellest, mida tegime, miks ja kuidas. Kuna Austraalia on igaühe jaoks täiesti erinev kogemus ja võimalus Austraaliat kogeda sõltub täielikult sellest, milleks inimesena võimeline oled, siis on iga reis ja jutustatav lugu ühtemoodi nii geniaalne, kui ka väga unikaalne.»

Foto: facebook.com

«Raamatus leiab kindlasti õnne, kurbust, segadust, viha, rõõmu, armastust, sisemist arengut ja kõvasti huumorit, millega noortel silmitsi tuli seista. Lisaks on raamat pööratud tavapärasest reisiblogi vormis olevast teosest omamoodi filosofeerivasse võtmesse, pannes lugejaid tegelikult mõtlema ka natukene laiemalt elu üle,» valgustab Chris oma teost. 

Hetkel saab raamatut tellida läbi Chrisi Facebookilehe 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles