Sting: ma ei ole valmis surema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sting ja tema abikaasa Trudie Styler
Sting ja tema abikaasa Trudie Styler Foto: SCANPIX

Muusik Sting ütles, et ta pole valmis surema ja tal on veel palju tööd tegemata.

65-aastane Sting kommenteeris tõsiasja, et sel aastal on lahkunud mitmed legendaarsed muusikud, nende seas David Bowie, Prince ja Leonard Cohen, vahendas USA Today.

«Meie kõigi sees on üks väike laps, kes vaatab kultuuriikoone ja mõtleb, et kuidas nad küll surra said. Me seostame nendega mingisugust jumalikku surematust,» sõnas Sting.

«Kui surelikkust aktsepteerida, ei mõju see enam nii süngelt. See pigem rikastab su elu - või vähemalt on see ellusuhtumine, mida ma hetkel arendada üritan. Ma ei ole üldse surmaks valmis, mul on nii palju teha. Kuid kasulik on leppida, et me kõik oleme surelikud, sest see on reaalsus,» lisas ta.

Sting tunnistas, et tema kuulmine on halvenenud ja ta peab kandma prille. Samas lisas ta, et talle ei meeldi kuuldeaparaati kanda, sest tema kõrvu on jõudnud väga palju jampsi.

«Ma proovisin kuuldeaparaati kasutada, kuid kuulsin nii rohkem, kui ma tahtsin! Inimesed räägivad igasugust sitta,» teatas Sting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles