Tomi Rahulal on tules mitu rauda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ithaka Maria muusikavideo «Hopa’pa-rei!» tegemine
Ithaka Maria muusikavideo «Hopa’pa-rei!» tegemine Foto: Evelyn Mikomägi

Konkursil Eesti Laul 2011 Eurovisioonile pürgival Tomi Rahulal on ilmselgelt ka varuplaan, mis teda ehk kevadel Düsseldorfi lennutab. Lisaks bändile Outloudz on mees hingega ka Ithaka Maria loo «Hopa'pa-rei!» juures.

«Selle loo sünni ja kasvatamise juures olen olnud 24/7. Tean seda laulu juba aastaid, aga mõte see sellisesse «võtmesse keerata» tuli siis, kui see otsustati Eesti Laulu konkursile saata. Mina näen ja kuulen Ithakat lähemalt kui keegi teine ning olen alati teadnud, et talle selline metalsem ja käredam metslase stiil meeldib ja  sobib,» rääkis Tomi Rahula.

Mehe arvates on need kaks konkursil kandideerivat lugu väga erinevad. «Ithaka Marial on väga võimas ja hea lugu. See mõjub justkui mingi ajuloputusena, et kui kuulad seda, siis ikka öösel magada ei saa, sest koguaeg käib peas hopa'pa-rei....hopa'pa-rei...
Ärgates on silme ees hoopis uus pilt ja  tere hommikust asemel ütledki Hopa'pa-rei!» muigas Rahula, kelle väitel on naise laulu Youtube“s kolme nädala jooksul vaadatud üle 123 000 korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles