Peosoovitus: Von Krahlis esineb laupäeval eklektiline Leon Vynehall Inglismaalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leon Vynehall
Leon Vynehall Foto: Von Krahl

Külmale ajale nüüd juba pea silma vaadates ning vaikimisi vandesõnu pildudes peame oluliseks vähemalt seda va inimhinge kuidagiviisi soojendada. Ja millisel viisil oleks seda veel parem teha kui palavalt rütmika üks-nulliga kelleltki, kes tulikuum.

Leon Vynehall pole vast enam kuigi võõras külaline välismaalt. Tema armastusega valminud ning hip hopist, technost, diskost, funkist ja soulist šnitte võttev house on üks neist haruldastest vaatepiltidest, mis loob helipeegli mehe isiklikku hingeellu.

Mõne lühikese aastaga on Leon saavutanud nii mõndagi – väiksest klubiõhtust Brightonis alguse saanud teekond on viinud nii hiljuti kultuurimälestiseks tembeldatud Berghaini kui klubidesse kõikjal maailmas.

Vynehall on üks neist diskoreist, kes ei allu hetkel moes olevale audiosantaažile – tal on oma konkreetne agenda. Äkki just seepärast mängibki ta laupäeval Von Krahli tuttavas rüpes mussi ei rohkem ega vähem kui algusest lõpuni ehk TERVE PEO!

Sündmus Facebookis.

Loosimäng siin.

Eelmüük siin.

Pillet eelmüügist 8 eurot, 10 eurot enne 01:00 ja 12 eurot peale 01:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles