Kuula: Opium Flirti ja modellisaate Kätlin Halliku koostöös valmis kosmiline muusikapala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Opium Flirti ja Kätlin Halliku koostöös valmis värske muusikapala
Opium Flirti ja Kätlin Halliku koostöös valmis värske muusikapala Foto: promo

Opium Flirti ja Kätlin Halliku koostöös valmis värske muusikapala. Sümbolismist pakatava teose «Faas» sõnade autor on Tõnu Õnnepalu (luulekogust «Kevad ja suvi ja»), helilooja ja seade autor Ervin Trofimov, artistinimega Opium Flirt, ning teksti loeb Kätlin Hallik, artistinimega Balam.

Kätlin Hallik: «Lugu «Faas» kõnetab täiskuu aja häiritud alateadvust ja aitab leida oma sisemist harmooniat. Pealkiri sümboliseerib arenemisjärku ning viitab tsüklilisusele ja muutlikkusele. Täna on taevas sajandi suurim Kuu - ta mõjub meile nii visuaalselt kui alateadlikult.»

Tallinn Fashion Week Tallinna Kultuurikatlas - fotosein, Kätlin Hallik
Tallinn Fashion Week Tallinna Kultuurikatlas - fotosein, Kätlin Hallik Foto: Erlend Štaub

Ervin Trofimov: «Teos kirjeldab seda lõhestatuse tunnet, mida lõppev aasta on tekitanud meie ümber ja me sees. See varjupool, mida ei näe kuid mis kisub välja. Oleme jõudnud seisu kus tekib küsimus: mis edasi? Võibolla peame end uuesti looma. Loomine, nagu elugi, seisneb kontrastides. Hele ja tume meie sees ja meie ümber kohtuvad ja peegelduvad muusikas, luules ja esitluses. Kätlin tõi just selle poole, selle tunnetuse, mis oli puudu.»

Kätlin Hallik: «Kui Ervin mu poole pöördus, olin väga põnevil! Samas ka veidi ärevil, kas ja kuidas peaks koostööst looming sündima, sest laulmisega polnud ma varem tegelenud. Enda häält oli salvestusprotsessi alguses veider kuulata, kuid lõppversioon on minu jaoks tõeliselt õnnestunud. Iga kord taas kuulates leian loost midagi uut - see sosinal esitatu kõditab kõrva ja mõjub minu jaoks lennutavalt.»

Loo visuaali aitasid luua fotograaf Jö, meigikunstnik Kristiin Leht, stilistikaga tegeles Kätlin Haak ja seongu tegi German Pinelis koostöös ilusalong Intersalongiga.

Kuula lugu siin või siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles