Sotsiaalmeedia live-saade: Jass Seljamaa ehk copywriter, kellele ei meeldinud kirjutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu/Jass Seljamaa

See ja teised huvitavad faktid ilmnesid eile õhtul Facebookis avalöögi saanud jutusaates Barhoppers Live.

Eile Wabaduse kohvikus Facebook-live formaadis toimunud Barhoppers Live sarja esimene saade avas Jass Seljamaa tausta copywriteri ehk loovkirjutaja, ajakirjandusfänni ja filminäitlejana. Et Jassile, kes igapäevaselt loovagentuuris copywriteri ametit peab, kunagi väga kirjutamine pole meeldinud, mõjus kindlasti üllatavalt - olgu see julgustuseks kõigile neile, kes oma teed elus veel otsimas on. Avatud meelega Jass on ehe näide, kuidas miski, mille algselt kõrvale lükkad, võib sobival momendil hoopis meeliköitvaks väljakutseks osutuda.

Lisaks jutuajamisele, mille käigus räägiti Jassi ülesastumisest Eesti filmimaailmas ja projektist Härra Kartul Presidendiks, said otseülekande ajal küsimusi esitada ka vaatajad. Teiste hulgas kirjutas kommentaaridesse oma küsimuse kirjanik ja kolumnist Margus Karu – kui tahtis teada, mis on Jass Seljamaa lemmik number, saadet tasub järelvaadata siit.

Uus saade toimub otseülekandes Facebookis juba 17. novembril, sedakorda vestleb saatejuht Priit oma järgmise külalisega, kes hetkel veel saladus, popis baaris Manna La Roosa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles