Film sellest, millised on "50 halli varjundit" tegelikkuses

PÖFF
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PÖFF

Kas Sina käisid vaatamas filmi "50 halli varjundit" ja Sulle meeldis? Võibolla tabasid end mõttelt, et tahaksid rohkem selle temaatilisi filme näha? Või vastupidi – kahetsed, et jäi nägemata? 

Provokatiivseid teemasid vaatlev film "Vägivaldselt õnnelik" toob vaatajani selle, mis saab siis kui ära võtta SM temaatikast Hollywoodi elukaugus ning viib vaataja Berliini, valgusküllasesse stuudiokorterisse tuntud koreograafi ja guru Felix Ruckerti koju.

Tänapäeval, multikultuurses maailmas, on väga erinevaid võimalusi ensesearendamiseks ja avatud suhtumine seksuaalsusesse soosib seda. Antud dokumentaalfilmis paneb Felix ja tema ümber olev rühm inimesi proovile oma salajased ihad ja kõik selle, mis on ametlikult lubatud, süüvides mängudesse täis tantsu, meditatsiooni, valu ja seksi. Ehk ei ole me kõik valmis enese piire sellisel kujul kompama, kuid vabaduse sellest mõelda uues valguses, annab "Vägivaldselt õnnelik" kindlasti.

PILETID SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles