R. Kelly nõuab tuurikorraldajalt kümneid miljoneid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R. Kelly
R. Kelly Foto: AP / Scanpix

Popstaar R. Kelly võitis endise tuurikorraldaja vastu esitatud 3,4 miljoni dollari ehk enam kui 34 miljoni krooni suuruse hagi ning palub nüüd Los Angelese kohtult abi raha kätte saamiseks.

Lauljale kuuluv firma R. Kelly Touring esitas esmaspäeval kohtule avalduse, soovides abi firma Rowe Entertainment käest nõutud rahasumma välja nõudmisel, teatab WENN.

Kelly väitel ei tasunud Rowe Entertainment ning selle omanik Leonard Rowe talle 2007. aastal lõpul ja 2008. aasta alguses aset leidnud kontsertide eest kokkulepitud tasu. Rowe lükkas küll väited esialgu ümber, kuid ei esitanud kohtule ühtki sellekohast ametlikku dokumenti.

R&B staar Ne-Yo kasuks mõisteti Rowe Entertainmenti käest hiljuti välja 700 000 dollari suurune valuraha, kuna mees otsustati R. Kelly turnee esinejate nimekirjast välja jätta juba pärast teist tuuri kontserti.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles