Paljastus: Billy Bob tunnistab, miks nad Angelinaga lahku läksid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(FILES) Photo taken on June 5, 2000 shows US actress Angelina Jolie (L) and then husband actor and director Billy Bob Thornton in Los Angeles. Jolie's directorial debut about the Bosnian war and a drama made by and starring her ex-husband Billy Bob Thornton will feature at the Berlin film festival next month, organisers said on January 9, 2012.  AFP PHOTO / LUCY NICHOLSON
(FILES) Photo taken on June 5, 2000 shows US actress Angelina Jolie (L) and then husband actor and director Billy Bob Thornton in Los Angeles. Jolie's directorial debut about the Bosnian war and a drama made by and starring her ex-husband Billy Bob Thornton will feature at the Berlin film festival next month, organisers said on January 9, 2012. AFP PHOTO / LUCY NICHOLSON Foto: LUCY NICHOLSON/AFP

Angelina Jolie eks, näitleja Billy Bob Thornton, tunnistas ajakirjale GQ antud hiljutises intervjuus, miks tema tee kuulsa näitlejannaga kunagi lahku läks.

Aastatel 2000-2003 olid Angelina ja Billy Bob Hollywood'i üks kõige kuumemaid paare. Nüüd paljastus aga tõsiasi, miks nende suhe toona niivõrd üürikeseks jäi.

«Tundsin, et ma pole tema jaoks piisavalt hea,» sõnas Billy. 1999. aastal võitis Angelina Osacri parima naiskõrvalosatäitja rolli eest filmis «Girl, Interrupted». Tema tähelend oli alanud ning see hõlmas endas ka pidevaid seltskonnaürtusi. «Tunnen end rikaste ja tähtsate inimeste seltskonnas äärmiselt ebamugavalt,» sõnas Billy antud intervjuus ning lisas, et ta pole kunagi leidnud põhjust end muuta.

Kuigi näitlejad ei ole enam ammu romantiliselt seotud, jäid nad siiski väga headeks sõpradeks. Billy sõnul suhtlevad nad Angelinaga igakuiselt.

Pikka intervjuud saad lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles