Moekino: mees, kes armastas naisi

PÖFF
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PÖFF

John Casablancas oli mees, kes veetis kogu oma elu moemetropolide tähesäras imekaunite naiste seltsis. Ta oli härra, kes muutis moetööstust, raputas modellimaailma ning pani aluse mitme supermodelli karjäärile.

 

Casablancase kirg kaunite naiste vastu algas juba verinoorelt - üheöösuhted, siredate säärtega naised ning mässumeelsus saatsid tema elu juba enne, kui Casablancas üldse täisealiseks sai. Ja nii kujunes üsna loomulikuks sammuks ka see, et ta oma tulevikugi just kaunite naiste, pideva reisimise ning glamuurse moemaailmaga sidus.

 

Kui John Casablancas 70ndate aastate alguses Elite Model Managementi lõi, kiskus see üles mitmeid skandaale ja tülisid konkureerivate modelliagentuuridega ning ajas tagajalgadele ka kuulsa Eileen Fordi, omanimelise ja väga eduka modelliagentuuri looja. Casablancas sellest suurt aga ei hoolinud ning jätkas supermodellide "tootmist". Tema käe alt sirgusid mitmed neiud, keda täna teame modellimaailma n-ö reklaamnägudena: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Kate Moss, Claudia Schiffer, Gisele Bündchen ning mitmed teised.

 

Meeletult glamuurset ja ilurohket elu nautinud Casablancas räägib nüüd aga ise oma loo dokumentaalis, mis kannab nime "Casablancas: mees kes armastas naisi" (Casablancas: the Man Who Loved Women). Dokumentaal sisaldab säravaid kaadreid möödunud moekümnenditest, kauneid supermodelle ning muidugi ka Casablancase enda võrratut karakterit.

 

"Casablancas: mees kes armastas naisi" linastub Moekino raames järgnevatel aegadel:

13.11 kell 17.30 Kino Sõprus

17.11 kell 20.30 Kosmos IMAX

27.11 kell 14.30 Apollo Kino Solaris

 

Piletid ja lisainfo SIIT.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles