Roger Waters tuleb Eestisse?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Waters
Roger Waters Foto: bolgspot.com

Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilased saadavad kutse koosmusitseerimiseks Roger Watersile. Vanameistri poolt kutse vastuvõtmine oleks suureks auks noortele ja kõigile Eesti muusikahuvilistele.

Eesti noored on läbi Pink Floydi muusika mängimise hakanud armastama maailma rokiklassika lipulaeva suursugust muusikat ning õppinud mõistma seoseid tõeliselt hea muusika ja selle sõnumi filosoofia vahel.

 

Pink Floydi muusika on laotunud fluidiumina üle Eesti - Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilased koos Eesti rokkstaaridega on andnud mitu menukat kontserti, viimati möödunud aasta lõpus täissaalile Nokia Kontserdimajas, millest on nüüdseks valminud ka täispikk kontsertfilm, kus muusika vaheldub osalejate ja külastajate intervjuudega.

Film räägib noorte tulekust Pink Floydi muusika juurde - muusikaprojekti, millesse õpilased on pannud oma hinge.

 

23. veebruaril kell 19.00 toimub Rock Cafes DVD plaadi Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E esitlus koos kontserdiga ning Vanemuise Kontserdimajas. 

3. märtsil Vanemuise Kontserdimajas astuvad noored taas üles täispika kontsertshowga Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E, mängides kirge ja salapära täis rokiklassikat – Pink Floydi.

 

DVD plaadiesitluse kontserdil Rock Cafes saadavad õpilased oma kontsert-DVD koos kutsega koosmusitseerimiseks Pink Floydi asutajaliikmele, basskitarristile ja heliloojale, staarmuusikule Roger Watersile. Toetusallkirju kutsele saavad anda kõik rokiklubi külastajad.

Rock Cafes laulavad Mikk Tammepõld, Valdo Randpere, Artur Talvik, Norman Salumäe, Kaspar Tambur ning GAG poistekoor.

Uue liikmena teeb Direktori bändis kaasa saksofonist Siim Aimla. Erikülalisena alustab rokiõhtut Aides. 3. märtsil Vanemuises teevad lisaks kaasa Riho Sibul, Ott Lepland ja Vaiko Eplik.

 

Direktori bänd: Manuel Vulp - kitarr, Rauno Laikjõe - kitarr, Kaspar Tambur - klahvpillid, Saskia Murumaa - klahvpillid, Martin Petermann - löökriistad, Mikk Simson - löökriistad, Siim Aimla - tenor- ja baritonsaksofon, Hendrik Agur - basskitarr,  Kristiina Pruul - back ja vokaal, Anne Liis Puhk - back ja vokaal, Silvia Käsk - back ja vokaal, Martin Paju - back, Sass Pääsk - back, GAG poistekoor (dirigent Ly Tammerik). Bändi juhendaja Laur Joamets, taustalauljate juhendaja Dagmar Oja. Lavastajad: Mari-Liis Pruul (TLÜ), Kristjan Rohioja (TLÜ).

 

Piletid on saadaval Piletilevis, Piletimaailmas ja Ticketpros.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles