Detektiiv: Madeleine McCann on USAs

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate ja Gerry McCann
Kate ja Gerry McCann Foto: DARREN STAPLES/REUTERS

Eradetektiiv Marcelino Italiano andmetel on Portugali kuurordist 2007. aasta mais röövitud Briti tüdruk Madeleine McCann USAs.

Italiano kinnitusel on lapseröövi taga pedofiilide gäng, kirjutab Daily Mail.

Madeleine McCanni kohta on teateid tulnud Põhja-Ameerikast, Tasmaaniast ja Dubaist.

Nüüd uurib Portugali politsei detektiivi poolt neile edastatud uut informatsiooni.

Varem uuriti, kas Madeleine McCanni võisid röövida Belgia päritolu lastekaubitsejad, kuid ei leitud midagi neile viitavat.

Eradetektiiv Italiano edastas oma kahtlused McCanni röövimise kohta politseile, lisades, et tal on teada ka kahe kahtlusaluse nimed.

«Tean, kes on tüdruku röövimise taga. Sain informatsiooni, et Madeleine on USAs. Ma ei saa paljastada kõiki üksikasju, kuid tegemist on isikutega, kes on kaua aega lasteröövidega tegelenud. Minu andmetel on neil umbes 12 ohvrit,» selgitas detektiiv.

Detektiiv jätkas, et lapseröövi taga olev gäng tegutseb Portugalis Algarves ning neil on koostöö Portugali Casa Pia gängiga, mille liikmed kasutasid seksuaalselt ära rohkem kui 30 Portugali last.

Madeleine McCann oli ligi nelja-aastane, kui ta Portugali Praia da Luzi kuurordist 3. mail 2007. aastal kadus.

Hoolimata ülemaailmsetest otsingutest, ei ole teda siiani leitud.

Portugali politsei lõpetas ametlikult lapse otsimise 2008. aasta juulis. Madeleine`i vanemad Kate ja Gerry McCann palkasid pärast seda eradetektiivid.

Kuid nüüdse uue informatsiooni valguses käivitas Portugali politsei uue uuringu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles