Reporter Üllar Luup saab viiendat korda isaks

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM06: KANAL 2 SÜNNIPÄEV :TALLINN, EESTI 07OCT.06
Üllar Luup
rp/Foto RAIGO PAJULA/POSTIMEES
TLMPM06: KANAL 2 SÜNNIPÄEV :TALLINN, EESTI 07OCT.06 Üllar Luup rp/Foto RAIGO PAJULA/POSTIMEES Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS
Reporter Üllar Luubi elus on olnud palju muutusi. Ta on vahetanud oma nime, hiljuti oma soengut ja nüüd varsti, varsti sünnib tema perre juba viies laps, tüdrukutirts Ellen.

Raadio Uuno hommikuprogrammi juht Aleksander Ots usutles populaarset reporterit Üllar Luupi Kanal 2 sünnipäevapeol.

Sul on täna õhtulgi kaelas sinu kõige suurem talisman, sinu lips. Kas see aitas sind ka tänaõhtusel esinemisel, et kitarrituurid segamini ei läinud?

Ütleme nii, et see lips ei ole mõeldudki selliseks talismaniks. Selle talismani mõte seisneb hinge ja keha soojuse hoidmisel.

On sul veel mõni talisman? Näiteks taskus peidus?

Üks talisman on mul alati südames. See on minu oma naine. Vahet pole, kas mind nähakse temaga koos või mitte, ta on minuga alati kaasas. Ta on minu nähtamatu talisman.

Mis naine sellest arvab, et sa teda siia Kanal 2 peole kaasa ei võtnud?

Ta ei saagi midagi arvata, sest ta ei saa ju juua.

Miks ta juua ei saa?

Vaata rasedad ei joo. Ja eriti, kui nad on viimases otsas. Siis ei sobi ju, kui nad joovad.

Palju õnne Üllar! Millal on pisiperet oodata?

Järgmisel kuul kuskil.

Kas sugu on juba teada?

Juba ammu on teada.

Kas nimi ka teada?

Ellen. Seetähendab «päikest» kreeka keeles. Eestiga seoseid on nii palju, et ka tädi oli mul sama nimega.

Kui suur muutus saab lapse sünd sinu elus olema? Sa oled oma elus läbi teinud palju muutusi. Alates nime muutus, välimuse muutus, nüüd lapse sünd...

Kuna see on mul viies laps, siis see ei tähenda minu elus tegelikult suurt muutust. Ainuke suur muutus on see ainult tänu sellele, et see on minu praeguse naisega esimene ühine laps. Kokku on meil uue naisega praegu seitse last. Nii, et kokku teeb kahepeale varsti kaheksa last. 

Palju, palju õnne Üllar!  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles