Merle Jääger virutab eurodele haamriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Jääger alias Merca esitles oma raamatut «Mees» erootikapoes Sinu Saladus.
Merle Jääger alias Merca esitles oma raamatut «Mees» erootikapoes Sinu Saladus. Foto: Margus Ansu

Merle Jäägeri ehk Merca (45) käekotis on viimasel ajal alati haamer, sest kui mõni euromünt peaks tema kätte sattuma, lööb naine sellele peale Peko märgi, teab Naisteleht.

Läheb Merca näiteks kõrtsi ja saab tagasi peotäie vahetusraha. Siis otsib näitlejatar mõne kõvema pinnaga koha, paneb mündi maha, asetab kärni mündi tagaküljel asuval Eesti kaardil Setumaa kohale ja virutab haamriga peale.

Nimelt ei sobi Merca meelest mitte, et näitame oma euromüntidel maailmale mitte Tartu rahuga paika pandud õige Eesti vabariigi piiri, vaid ENSV kontrolljoont.

«Eesti kontuur, kust on välja jäetud Petserimaa seto külad ja ka Narva-tagused alad, näitab rahale panduna nüüd välismaale, nagu me ei tahakski neid maid tagasi ja Nõukogude Liitu astusime kunagi ka vabatahtlikult,» seletab Merca.

«Seda tehes suunan oma mõttejõu piiri taha ja mõtlen, et ükskord me saame selle maa tagasi.» Merca tellis sepalt kokku kümme kärni ja kinkis need laiali oma sõpradele ehk teistele seto käsilastest separatistidele, kes teda haamerdamises meelsasti abistavad.

Ehk, kui saad enda valdusesse Peko laksu saanud euromündi, siis võid uhke olla, et seda on oma näppude vahel hoidnud meie tuntud näitleja ja luuletaja Merle Jääger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles