Tartus pakub pidulistele külmavarju Club Atlantis!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Club Atlantis
Paukuvast pakasest ja krõbedatest miinuskraadidest hoolimata saab nädalavahetus Club Atlantises olema kuum ja kirglik. Viru Valge Cooler nädalavahetusel vaid 2 €!
Sugar&Spice jätkab nädalasisesel baarisoodustuste lainel, pakkudes laias valikus erinevaid vastupandamatuid kokteilie ja shotte. Lisada sellele juurde veel muusikat valiv DJ Simon Jay ja saabki kergesti sõltuvusttekitava elamuse.
 
Wild at Heart aga jääb selgi reedel oma motole "The Whole world is wild at heart and crazy on top!" truuks ning toob klubisse taas Go-Go tantsijad, kes peole pöördeid lisavad. Puldis möllab DJ Ivo Ukris. Üle 30 külmakraadise ilmaga on just Wild at Heart see, mis eluisul ära ei lase kaduda.
 
Laupäevane Checkpoint Heavengi annab oma panuse külmapühade täiustamiseks ning toob lavale DJ Ahto Kalda. Kes siis veel, kui mitte tema, on see, kes oma muusikaga Teid Bahamale lennutab! No visas required! 
 
Pärast nädalavahetust ootab Club Atlantis Teid endaga aga ka 23. vabariigi aastapäeva vastu võtma, sest toimub Lets Get Wild strikes Tartu vol 2!
 
Lisainfo: www.atlantis.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles