Galerii! Skandaalse vandenõuteoreetiku David Icke raamatuesitlus tekitas suurt huvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 9. novembril toimus Solarise Apollos vandenõumaailma superstaari David Icke’i uue teose «Näiline Mina» esitlus, kus osales ja jagas autogramme ka kirjanik ise. Maailmaturnee «World Wide Wake Up Tour» raames Eestit külastav Icke tutvustas oma raamatut ja vastas fännide küsimustele.

«Mis toimub maailmas? Mida «elu» tegelikult tähendab? Midagi on juhtumas, aga mis nimelt?» küsib David Icke oma uues raamatus «Näiline Mina», mis juhatab lugeja veel sügavamalt varjudesse, avades ulatuslikult ja mõjukalt, mis toimub inimestega nende igapäevaelus. «Kes või mis suunab üleilmset ühiskonda 24/7 kontrollitavale pimeduse, jälgimise ja türannia teele ning miks?» küsib autor ning annab ka vastuseid. Õhtu juhatas sisse Raadio 2 saate «Hallo, Kosmos!» autor Ingrid Peek.

Juba ülehomme, laupäeval esineb Tallinnas Tondiraba jäähallis vandenõumaailma superstaar David Icke, kelle kümnetunnine maratonesinemine algab hommikul kell 10 ning kus uurija lubab publikuga jagada oma värskeimat infot võimumaailma telgitagustest. Kolmapäeval oli Icke «Pealtnägija» külaliseks ning täna õhtul kell 20 kuuleb teda Raadio 2 saates «Hallo, Kosmos!».

David Icke on oma maailmaturnee «World Wide Wake Up Tour» raames esinenud juba Ameerikas, Austraalias, Uus-Meremaal, Tšehhis, Itaalias ja läheb peale Eestit veel näiteks Hollandisse, Iirimaale, Islandile, Inglismaale ja Kanadasse. Tallinnas esineb ta sel laupäeval kell 10st Tondiraba jäähallis.

David Vaughan Icke on inglise kirjanik, vandenõude uurija ja avalik esineja. Ta on kirjutanud 20 raamatut ja kogunud endale aja jooksul üleilmse lugejaskonna. Ta on välja andnud arvukalt raamatuid ja korraldab ka avalikke esinemisi, mille publikunumbrid aina kasvavad. Tänaseks on tal miljoneid lugejaid ja fänne, ta on käinud esinemas ja loenguid andmas kõikjal üle maailma ning tema raamatuid on tõlgitud ligi 20 keelde.

Täna, neljapäeval kell 20 (ja kordusena pühapäeval kell 14) kõlab Raadio 2 saates «Hallo, Kosmos!» värske intervjuu David Ickega, kes kommenteerib USA presidendivalimiste tulemusi, teeb globaalpoliitilise ülevaate, räägib arhontidest ning jutustab paljust põnevast.

David Icke esineb Tallinnas, Tondiraba hallis juba sel laupäeval, 12. novembril kell 10. Kümnetunnise maratonesinemise jooksul annab ta ülevaate oma viimastest uurimistest ja avastustest. Esinemisele tehakse ka eesti- ja venekeelne tõlge. Uuri lisa kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles