Sofia Rubina Hunter: minu abikaasale meeldib väga Eesti talv ja jõulukingitusi teeb ta imehäid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilistuudio
Stiilistuudio Foto: Stiilistuudio

«Stiilistuudio» meigitoolis istub seekord rõõmsameelne ja andekas jazz-lady, lauljanna Sofia Rubina Hunter. 

Saates räägitakse tema kohe-kohe ilmuvast muusikavideost ja sellest, kuidas Los Angelesest pärit muusikust abikaasa Jason on Eesti eluga kohanenud ning ka ühise tütre huvist muusika vastu.

Foto: Stiilistuudio

Sofiale korraldatakse fotosessioon. Naiste portreedele pühendunud fotograaf Kätri stuudiost Katery Photography juhendab Sofiat ning selgitab, mida on vaja teha hea portree õnnestumiseks. Stuudios valmivad lummavad imagopildid Sofiast disainer Mari Masso peakatetega.

Foto: Stiilistuudio

Saates õpetatakse, kuidas valmistada vannipommi! Külastakse lõbusat ja kommivärvilist kosmeetikat täis poodi Lush, mille naerusuine klienditeenindaja Polina räägib firma innovaatilisest ideoloogiast ja näitab, kuidas käib kosmeetikategu. 

Foto: Stiilistuudio

Antakse ka varajast kinginõu ja esitletakse stiilseid ehted moestuudiost Embassy of Fashion. Disainer Riina Põldroos esitleb oma esimest ehtesarja «Libahunt», mis on uhkelt esindatud ka PÖFF-il.

Foto: Stiilistuudio

Tanel Veenre kostitab oma loomingu austajaid üha uute seeriatega ja «Stiilistuudio» rõõmuks saab täiendust «Öölaste» kollektsioon. 

Saade «Stiilistuudio» on Tallinna TV eetris sel laupäeval kell 11.00.

Eetris olnud saateid saad järelvaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles