Maailma kuulsaim vandenõuteoreetik David Icke: ma ei ole näinud inimesi muutumas reptiilideks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Icke Pealtnägijas
David Icke Pealtnägijas Foto: ERR

«Pealtnägijal» käis külas vandenõuteoreetik David Icke, kelle arvates juhivad kogu maailma vabamüürlased, satanistid ja pedofiilid, kelle niite tõmbavad omakorda reptiilidest tulnukad, kellest üks on näiteks Barack Obama, kelle eesmärk on luua orvellilik globaalne üliriik, kus meid kõiki orjastatakse. 

Enda teooriate kinnitamiseks on David Icke teinud enda sõnul 26 aastat uurimustöid üle 60 erinevas riigis, vahendab Menu.

Ta kinnitas aga, et kuigi ta on kohtunud mitmete inimestega, kes on näinud inimesi muutumas reptiilideks, siis ta ise seda näinud ei ole. 

«Ma ei peagi nägema, sest kas ajakirjanik peab kogema kõike, millest ta kirjutab?» küsis Icke. Tema sõnul on lisaks veel holokaust liialdus, HIV väljamõeldis, kliimasoojenemine bluff, koolid osa vaimu programmeerimisest, Internet reptiilide väljamõeldis ning ajakirjandus on osa vandenõust. Kõigi nende nähtuste eesmärk on hoida masse ärevil ja pinges, millest reptiilid omakorda toituvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles