Angelina Jolie leppis oma isaga ära?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: AP / Scanpix

Näitlejatar Angelina Jolie on andnud alust väidetele, justkui oleks ta oma isa, John Voightiga, ära leppinud pärast seda, kui Voighti nähti lahkumas New Yorgi hotellist, kus Jolie hetkel elab.

Jolie pole oma isaga rääkinud alates 2002.aastast, mil too vihastas Angelina välja sellega, et väitis televisioonieetris, justkui oleks ta vaimselt haige, vahendab Femalefirst.

Voight on alates sellest vahejuhtumist üritanud tütrega ära leppida ning hiljuti tunnistas mees, et tüli tõttu pole ta kunagi näinud Angelina Jolie nelja last.

Hiljutist roosipõõsaste istutamise tseremooniat avalikus pargis, mis oli mõeldud austusavaldusena Jon Voighti eksabikaasale, Jolie emale, Marcheline Bertrandile, peeti samuti katseks tüli lõpetada.

Tundub, et mehe plaan töötas – pühapäeval väljus naeratav Voight Waforf Astoria hotellist kus Jolie, Brad Pitt ja nende lapsed hetkel elavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles