Pidutse nagu tõeline VIP: maailma tipp-DJ kutsub klubisse PRIVÉ

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Cevin Fisher
DJ Cevin Fisher Foto: Promopilt

Klubi PRIVÉ kingib ühele toredale pidutsejale ja tema neljale sõbrale eksklusiivse VIP-paketi, mille väärtuseks on 300 eurot. Kui just Sina peaksid olema see õnnelik, kes pääseb üritusele «MUSIC ON! presents: Cevin Fisher (USA) Black & Yellow Edition» koos sõpradega tasuta ja keda ootab ees uhke VIP-laud, siis osale loosis. Võitja loosimine toimub Facebook live-ülekandena ja fortuunaks on Cevin Fisher isiklikult. Mängu leiad siit!

Juba sel reedel esineb Tallinnas klubis PRIVÉ maailma parimate DJ-de hulka arvatud Cevin Fisher. Hiljuti 53. sünnipäeva tähistanud USA-st pärit DJ ja produtsent Fisher on house-muusikaga planeeti Maa vallutanud juba 1996. aastast alates. Kahe kümnendi jooksul on mees produtseerinud üle 300 loo ja mix-i.

Lisaks pidutsejatele on Fisheri loomingust lummatud ka kolleegid/konkurendid. Fisheri teoseid on oma ülesastumistel kasutanud sellised maailmanimed nagu Sasha & Digweed, David Morales, Danny Tenaglia, Carl Cox ja Louie Vega. Lisaks Cevin Fisherile muudavad reedese PRIVÉ ööelu ilusaks Elustiiliagentuuri kaunid tantsijad.

Kuula Cevin Fisherit SoundCloudis ja pane oma vaim reedeks valmis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles