Mida veel festivalil teha?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sleepwalkers

Filmifestivalide keskmes on ühelt poolt alati võistlusprogrammid – kõige värskemate ja mitmetel põhjustel programmikoostajate poolt olulisimateks peetud filmidega. Need programmid on väärtfilmitööstuse tuiksoon ja siit võib alguse saada nii mõnegi filmi ja filmitegija suur tähelend. 

Samas on nende kõrval festivalil alati tähtis koht ka eriprogrammidel, mille abil juhtida tähelepanu teatud teemadele või panna kokku meeleolukaid eriüritusi. Pea iga õhtu toimub kuskil ka mõni avalik üritus, kus on võimalik kohata filmitegijaid nii Eestist kui mujalt maailmast, ning kus võib mõnusas seltskonnas nii filmijuttu puhuda kui niisama pikast päevast natuke puhata.

Seega, tutvu meie ürituste kavaga ja veeda üks unustamatu õhtu Sleepwalkersi seltsis!

AVAÜRITUS – Õhtu Georges’iga

12. november kell 19.00 Erinevate Tubade Klubi

Sleepwalkers on alati olnud tulevikku vaatav festival, mis tunnustab homseid kinokunsti talente ja tegijaid. Kuid soovime austust avaldada ka minevikule ning neile teerajajatele, tänu kelle nägemusele ja loovusele on meil täna kinokunst, mida armastame.

Pimedate Ööde Filmifestival keskendub seekord Prantsusmaale ning Sleepwalkers võtab luubi alla Le Fresnoy filmikooli. Seega pole paremat aega, et teha austusavaldus ühele tõelisele filmikunsti suurkujule – Georges Méliès’le.

Opening final KUNI 13.11 from Baltic Film and Media School on Vimeo.

 

Tule kindlasti Sleepwalkersi väga erilisele avaüritusele ning naudi õhtut tõelise kinokunsti suurkuju seltsis. Tähistame tänavust Prantsusmaa fookust ja PÖFFi sünnipäeva. Kalamaja Pagarikoda pakub esimestele ka selleks puhuks tüki imemaitsvat kooki!

 
 

ÖÖKINO

13. november kell 22.00 Erinevate Tubade Klubi

Üks erilisemaid üritusi Sleepwalkersi festivalil on traditsiooniline ÖÖKINO, mis viib su kohvi, meeldiva seltskonna ja unustamatu atmosfääri toel täiesti erilisele rännakule. Seda saadavad filmid, mis ajavad sind nii naerma, nutma kui ka põnevusest võdisema – ning mis kõige tähtsam – hoiavad sind üleval, samal ajal kui ülejäänud maailm alles unesegasena ringi koperdab. See kõik toimub tänavu Erinevate Tubade Klubis –  koht, mis võtab sind imetabaselt vastu juba garderoobist alates. 

SW16 Night Cinema 13.11.16 from Baltic Film and Media School on Vimeo.

 

KOHVIKUKINO

11. – 20. november, Tallinna Caffeine’i kohvikud

Tahaks head kohvi, aga kinno siis enam ei jõuaks? Sul on tegemisi palju, oled tööl või koolis, aga PÖFF käib ja filme tahaks ka näha?

Kogu festivali ajal näeb Tallinna Caffeine’i õdusates kohvikutes terve päev imelisi lühifilme! Vaata hommikul kohvijärjekorras seistes üks või istu rahulikult maha ja naudi tunde.

Kõik Caffeine’i kohvikud asuvad mugavalt kesklinnas või selle ümbruses. Seega kui oled kinos käimas või ajad linnas muid asju, pole kohvikukino sinust kunagi eriti kaugel.

 

"MONDAY DREAM"

14. november kell 22.00 K u K u Klubi

Monday's Dream pikendab nädalavahetust ühendades muusika ja eriti lühikesed filmid tantsupõrandal!

Ka esmaspäev on pidupäev, kui meeleolu hoiab DJ-Sass Nixon!

Klubi märk 3/5

/ Sleepwalkers

UNILIND – Sleepwalkers lõpetamine / Animated Dreams avamine

16. november kell 22.00 Kohvik Sinilind

 

Võtame aja maha, tähistame filmikunsti ja tänavusi võitjaid.

Seepärast ootamegi Sind Sleepwalkersi lõpupeole Sinilinnus!

 

Sleepwalkers ja Animated Dreams on mõlemad kohal. Kuula head muusikat, tantsi, kui tuju on, ja lihtsalt naudi filmipidu!

 

Pilet 3€ / PÖFF kaardiga tasuta

 

/ Sleepwalkers

Rohkem festivali kohta saad lugeda meie kodulehel www.swff.ee

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles