Piltuudis: meie uuel presidendil on vahva teisik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie uuel presidendil, Kersti Kaljulaid`il on teisik! Foto tegemise võimalust sotsiaalmeediasse ei jäta kasutamata ka riigikogulane Maire Aunaste
Meie uuel presidendil, Kersti Kaljulaid`il on teisik! Foto tegemise võimalust sotsiaalmeediasse ei jäta kasutamata ka riigikogulane Maire Aunaste Foto: facebook.com

Kes meist ei mäletaks endise presidendiproua Evelin Ilvese teisikut, nüüd on asjalood sealmaal, et ka meie praegusel presidendil, Kerstil, kõnnib teisik linna peal.

Foto: facebook.com

Maire Aunaste leidis Kersti Kaljulaidi teisiku Võru kauplusest, kus veetis vabatahtlikuna päeva MTÜ Saagu Valgus raames. 

«Hele on sama näoga, sama teoga, kasvust ja soengust rääkimata, elurõõmus võrokene... Kusjuures tema suurt sarnasust Kersti Kaljulaidiga olevat märganud inimesed juba enne mind,» kirjutab Aunaste oma sotsiaalmeedia piltide juures.

Kuidas sulle tundub?

Foto: facebook.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles