Vaata: Evelin Samuel pani koos abikaasaga proovile oma näitlemisoskuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Siberi võmm», Evelin Samuel
«Siberi võmm», Evelin Samuel Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 hakatakse krimisarjas «Siberi võmm» uurima rikka filantroobi kummalist surma. Peamisteks kahtlusalusteks osutuvad kadunukese naine ja andekas klaverikunstnik, keda kehastavad Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere.

Pidulikul muusikaõhtul sureb rikas filantroop Rivo Maidel ja asja uurides leitakse mehe insuliinisüstlast mürgi jälgi. Kahtlusaluste seas on ka Maideli naine ning klaverikunstnik Erik Lorup, kellel on omavahel salasuhe. Sündmusterohkes osas teevad üllatusrolli seni teistes eluvaldkondades silma paistnud Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere.

Foto: Kanal 2

Kirgi kütavad tänases «Siberi võmmis» aga ka teiste tegelaste omavahelised suhted. Nii sekkuvad uurimisse Õunake (Karl Robert Saaremäe) ja Arabella (Saara Kadak), kelle esimesed kontaktid kaugelt tulnud võmmiga just sõbralikult ei alga. Dramaatilise pöörde võtab ka Viktor Koroli eraelu, mis siberlanna Maria saabumisega aina keerulisemaks on muutunud. Lisaks saabub Venemaalt kuulus majandusajakirjanik, et tuua selgust Viktori mineviku kohta.

Foto: Kanal 2

«Siberi võmm» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast politseisaadet «Krimi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles