Kristel Aaslaid: pean lugude valimisel oluliseks ka seda, mis inimestele meeldida võiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2017 eelkuulamise žüriisse kuulus sel korral ka eelmise aasta Eesti Laulu finalist, mitmekülgne Kristel Aaslaid.

Kristel sõnab, et peale kahte päeva lugude kuulamist ning eelžürii ridadesse kuulumist, suhtub ta žürii töösse palju tõsisemalt ning aupaklikumalt kui eelmisel aastal, mil ta konkursist artistina osa võttis.

Žürii töö suurimaks väljakutseks peab Kristel pidevat kontsentreeritust:«Vaimselt on see muidugi väga kurnav. Sa pead iga loo puhul taipama, kas see ka tervikuna töötab». Kristeli sõnade järgi raskendab otsustamist ka asjaolu, et ta on tähtkujult Kaalud ning nii see kaalukauss pidevalt kõigub.

Konkursist soovitab ta kõikidel artistidel olenemata edust või ebaedust ka edaspidi osa võtta:«Muusika loomine on aus. See arendab meeletult ning sa saad hingelt ära selle, mida öelda soovid».

Kuula lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles