Pilk peale! Frankie Animal andis välja uue kiusatusi täis muusikavideo ning esitleb vinüüli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frankie Animal
Frankie Animal Foto: Promopilt

Frankie Animal andis välja uue muusikavideo loole «The Pipers» ning esitleb sel reedel albumi «The Backbeat» vinüülversiooni kontserdiga Sinilinnus. Piletid on müügil Frankie Animali veebipoes

Frankie Animali jaoks on see sügis olnud eriliselt tegus – möödunud nädalavahetusel alustati kevadel ilmunud debüütalbumi «The Backbeat» vinüüliesitlustuuri Kuressaares, jätkatakse juba sel nädalal Tallinnas ja Pärnus ning kontserdid toimuvad ka Tartus, Rakveres, Viljandis ja Haapsalus. Kuressaare ja Pöide Pruulikoda ei olnud sugugi juhuslik valik, vaid just seal sai publik esimest korda maitsta Frankie Animali eripruuli, mil nimeks Frankie Õ. Bändi auks pruulitud jooki saab kindlasti proovida ka teistel esitluskontsertidel.

Äsja andsid Frankied välja ka uue muusikavideo loole «The Pipers». «Meil polnudki ühtegi korralikku muusikavideot uuemast materjalist. Idee teha just sellele loole video tuli fotograaf Ken Oja poolt. Et lugu räägib kiusatustest noorte inimeste elus ning sellest, kas või kuidas neile järele anda, siis üritasime seda ka videos edasi kanda,» räägib Frankie Animali solist Marie Vaigla.

«The Backbeat» vinüüliesitlused toimuvad:

11.11  - Sinilind, Tallinn

12.11 – Kultuuriklubi Tempel, Pärnu

18.11 – Erinevate Tubade Klubi, Tartu

19.11 – Teatri Kohvik, Rakvere (akustiline)

25.11 – Jazzikohvik Jasm, Viljandi (akustiline)

02.12 – Kultuurikeskuse kohvik, Haapsalu (akustiline) 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles