Väidetavalt lekkisid «Troonide mängu» seitsmenda hooaja põhisündmused internetti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mängu» võtted Hispaanias San Juan de Gaztelugatxes, pildil Kit Harington Jon Snowna ja Liam Cunningham Lord Davos Seaworthina
«Troonide mängu» võtted Hispaanias San Juan de Gaztelugatxes, pildil Kit Harington Jon Snowna ja Liam Cunningham Lord Davos Seaworthina Foto: SCANPIX

Huffington Posti ja Redditi teatel lekkisid väidetavalt internetti menuseriaali «Troonide mäng» seitsmenda hooaja põhisündmused.

Internetis oli lisaks tekstile ka mitmeid fotosid võtteplatsidelt ja võtete vaheaegadest, kuid need võeti kiiresti maha.

Sarja tootja, kanal HBO ei ole väidetavat leket kommenteerinud, samas kui viiendal hooajal tekkis selle sarja leke, siis võttis HBO sellel teemal kiiresti sõna.

Kui nüüdsel lekkel on tõepõhi all, siis on uuel hooajal «Troonide mängus» oodata rasedust, reetmist, mõnede armastatud tegelaste tagasitulekut, mõne tegelase viimast hingetõmmet ja midagi, mille tõttu fännide suud lahti vajuvad.

Väidetavalt on uuel hooajal liitlasteks Cersei, Dany ja Jon, kes ühendavad oma jõud, et võidelda jäiste humanoidide White Walkeritega.

Lisaks koguneb suur hulk tegelasi, kelle seas on Cersei, Tyrion, Jon, Daenerys, Jorah, Varys, Missandei, Qyburn, Euron Greyjoy, The Mountain ja The Hound  Dragon Piti, et arutada seitsme kuningriigi ühinemise üle ja ühendada jõud Night Kingi vastu võitlemiseks.

Cersei lubab abistada, kuid kui aeg kätte jõuab, siis ta ei saada oma vägesid põhja, vaid hüppab alt, lootes et White Walkersid ja ta oponendid ükstest tapavad.

Cersei kahtlustab, et ta ootab last, kuid mõni aeg hiljem ta rasedus katkeb ja ta leiab end voodist vereloigust.

Jon läheb koos meeskonnaga, kuhu kuuluvad Tormund Giantsbane, Beric Dondarrion, The Hound, Thoros of Myr ja Jorah põhjamüürile, kusn nad satuvad ülekaaluka vaenlase kätte. Thoros hukub võitluses jääkaruga, kuid ülejäänud pääsevad tänu Daenerysile ja tema lendavatele lohedele.

Night King tapab ühe Daeneryse draakoni, Viserioni, kuid äratab ta oma plaani silmas pidades uuesti ellu.

Seitsmenda hooaja seitsmendas osas saavad Jon ja Daenerys viimaks kokku ja jõuavad voodisse.

Lisaks nimetatule on näha veel mitmeid tegelasi, kelle tegevus ja uuesti ilmumine või kadumine võib fännidel suu lahti jätta.

«Troonide mängu» seitsmes hooaeg jõuab vaatajateni 2017. aastal ning selles ei ole kümme osa nagu varasemates hooaegades, vaid seitse.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles