Evelin Ilves: kas ja mis «Evelinist» edasi saab, on veel lahtine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Evelin»
«Evelin» Foto: TV3

Endine presidendiproua Evelin Ilves kirjutab, et tema vestlussaate esimene hooaeg sai TV3 eetris läbi.

"Oli imetore, ent ülimalt energiamahukas kogemus. Teen sügava kummarduse ja saadan pika pai kõigile neile keskeltläbi 75 000 televaatajale, kes neljapäeva õhtud "Evelini" seltsis veetsid," kirjutab saatejuht Facebookis, et kõik saatekülalised olid tema jaoks põnevad ja vahvad inimesed ning nende jutustatud lood inspireerisid tuhandeid.

"Kõige soojem tänu ja imetlus kuulub aga saate meeskonnale: produtsentide paarile Kristi ja Teet Margnale, toimetaja Piret Koolile, TV3 programmipealik Urmas Eero Liivile ja kogu fantastilisele tehnilisele tiimile: te olete üle ilma parimad, aitäh!"

Lisaks tänab Evelin Ilves neid, kes ühe saatega seonduvalt annetasid Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile ühtekokku 4500 eurot ning kinkisid Eesti Juuksurite Ühendusele abivajajate jaoks parukate tegemiseks 11 pikka patsi. 

"Kas ja mis "Evelinist" edasi saab, on veel lahtine," avaldab naine, et aasta lõpu poole saab teda hoopis Kanal 2 eetris näha telesaates "Eveliniga Balil". "Režissöör Hindrek "Masa" Maasiku kaamera läbi näeb aasta kõige pimedamal ajal kindlasti palju valgust ja värve," on naine kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles