Ühikarottide erisaade täna Kanal 2s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühikarotid
Ühikarotid Foto: Kanal 2

Täna, neljapäeval kell 20 jõuab Kanal 2 ekraanile erisaade «Ühikarotid– tsenseerimata!», mis juhatab sisse menusarja peagi startiva uue hooaja.

Kodumaise noortesarja «Ühikarotid» uus hooaeg algab juba kahe nädala pärast, 3. märtsil. Tänane erisaade piilub aga seriaali vägagi meeleolukatesse telgitagustesse.

Asja muudab eriliseks see, et saate kaameramees on Tibu ja reporteriteks kõik ülejäänud ühikarotid! Näeme, mis toimub võtetel siis, kui sarja osatäitjatel on võttepaus. Ei mingeid produtsente ega toimetajaid! Ei mingit tsensuuri.

«Inimesed, kes pole kunagi teletöö või filmindusega kokku puutunud – me lõhume teie illusioonid täielikult!» lubab Staffi osatäitja Lauri Pedaja. «Näitame kõik ära – võttepaigad, kaadritagused sekeldused ja meeskonna, kes meid vormib.Ja loomulikult näitame ka rohkelt paljast ihu.»

«Ühikarotid – tsenseerimata!» on Kanal 2 eetris juba täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles