Tanel Padar: tervislik eluviis tundus lõpututele Eurovisiooni juttudele hea alternatiiv olevat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Tanel Padaril on olnud uskumatu aasta. Mees on võtnud vastu mitu otsust, mis on tema elu radikaalselt muutnud ning positiivselt mõjutanud.

«Hommik Anuga» saates külas käinud muusik tõdes, et tema puhul näpuga viibutamine ei aita. Inimene peab teatud asjades ise mõistmisele jõudma ning seejärel teadlikult otsuseid langetama.

Tanel tunnistas Anule muuhulgas, et kindlasti on ta oma elus vigu teinud, kuid ei kahetse midagi. «Kui kahetsed, siis järelikult ei õppinud sa sellest midagi. Mina püüan igas äparduses leida õppetunni,» sõnas mees.

Väga palju tähelepanu on köitnud ka Taneli elustiili muutus. Teemat kommenteerides naljatles Padar, et väsis lõpututest Eurovisiooni juttudest ning otsustas inimestele muud kõneainet pakkuda. Samas näeb ta aga ka oma otsuse positiivset mõju teistele. Tanel ei ole alkoholist loobumist kordagi kahetsenud.

Loe juurde ning kuula intervjuud Menust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles