Seks Club Tallinnas!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks Club Tallinnas!
Seks Club Tallinnas! Foto: Club Tallinn

Tartu nädalavahetus algab seekord tõeliselt seksikalt. Club Tallinn esitleb esmakordselt varjude (sex)showd.

Sel reedel pakub Club Tallinn erilist silmailu ning varjude mängu. Spetsiaalse valguslahenduse ja riide vahele saabuvad Brilliance tantsustuudio tantsijad, kes paljastavad oma viimsedki kehakumerused. Ohutu seksi propageerimiseks jagab EHPV pidutsejatele suurel hulgal love kondoome. Nii seksikaid kliente kui ka klientide seksikust premeeritakse tasuta kokteilidega.

Isegi Club Tallinna klientide hulgas võib olla pidutsejaid, kes ennast lavale vaatamisega ei koorma ning naisi sebida ei viitsi. Sellised mehed keskenduvad enamasti napsutamisele, kuid siiski tahaksid ilma liigsete pingutusteta paista tegijatena. Just selliste klientide jaoks on Tallinn seekord  loonud spetsiaalse fotoshooting! Tegelikkusega äravahetamiseni sarnased paljad naised pildil- klõps ja tegija valmis.

Peasaalis korraldab hitisaju Sky Plusi seksikaim mees DJ Vaido Pannel. Tagumises saalis on aktsioonis Tartu oma sexmachine DJ Foxer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles