Äge pidu: Winterjam toimub tänavu Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WINTERJAM
WINTERJAM Foto: Winterjam

23. veebruaril, toimub teist aastat järjest igatalvine elektroonilise muusika suursündmus - WINTERJAM.

Möödunud aastal Paide Spordihallis tuhandeid pidulisi ühendanud elektroonilise muusika sündmus Winterjam toimub tänavu Tallinnas.

Pidu korraldava Tre.ee juhataja Siim Pohlaku sõnul toimub Winterjam publiku soovidele vastu tulles tänavu Tallinnas. Üheks ööks ühendatakse Tallinna suuremaks ööklubiks ühes majas asuvad klubid Panoraam ja Urban House.

«Tahtsime peo korralda suuremas kohas, aga antud kuupäeval ei olnud Tallinnas paremat valikut,» ütles Pohlak. «Samas võimaldab klubi piiratud mahutavus kindlasti paremat atmosfääri, kuna peole saavad tulla ainult tõelised fännid, kes tulevad muusika ja artistide pärast.»

Lisaks Eestile on 23. veebruaril oodata Tallinnasse umbes sadakond elektroonilise muusika fänni Soomest.
 

Peaesinejad on hardstyle dj-de paremikku kuuluvad D Block & S-Te-Fan ning Noisecontrollers (mõlemad Hollandist). Noiscontrollersile on tegu ka esimese esinemisega Ida-Euroopas ning DBSTF Tallinna esinemine toimub nende maailmatuuri raames.

Veel astuvad Winterjamil ülesse Saksa dj-d ja produtsendid Rocco, Alex Megane, Ti-Mo, Picco ning Paul Hutch kes on tuntud kui projektide Rave Allstars ja PH Electro produtsent.

Samuti astub 23. veebruaril esmakordselt Baltikumis lavale Itaalia electro house' i duo DJs from Mars, kes peale heade remix'ide tegemise lööb Euroopas laineid omanäoliste show'dega.

Winterjamile on esinema oodata ka Soome dj-d Sasha F, kes mängib hardcore muusikat. Eestit esindavad klubis Panoraam toimuval peol Tre dj-d: Lenny Lavida, Siim Pohlak, Ricky, Smart, Reducerboy ning Lätist Da White.
 

Sündmuse motoks on tänavu «Reveal Yourself» millega meenutatakse inimestele, et oluline on jääda iseendaks, olla enda ning teiste vastu aus ja tunda ennast vabalt.

Klubisse paigaldatakse Winterjam ajaks lisa heli-, valgus- ja videotehnikat ning dekoratsioone. Et säilitada inimlikud tingimused, on publiku arv piiratud.

Detsembri alguses müüki lastud 1500 piletist, on praeguseks järel viimased 300 pääset, hinnaga 20 EUR. Winterjamile saabki pileti osta ainult eelmüügist ning viimaste piletite lõppemisel lõppeb ka eelmüük.
 

Winterjami tähistab ühtlasi Eesti peokorraldaja Tre 11. sünnipäeva.

 Lisainfo Winterjam kodulehelt: SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles